Workshops

Er zijn verschillende workshops voor iedereen die inspiratie wil:

 

Creatief Schrijven 1 –  Inspiratie op een presenteerblaadje

Altijd al een verhaal willen schrijven? Een gedicht? Een stukje van je leven? Fantasie of echt gebeurd, maar nooit begonnen? Dan is dit je kans.

Met creatieve schrijfoefeningen kun je herinneringen naar boven laten komen. Het maakt niet uit of je schrijfervaring hebt. Creativiteit is waar het om draait. Samen met schijfster Susanna Florie ga je free writen; niet letten op spelling, zinsbouw, stijl, maar beginnen met wat je altijd al hebt willen doen: schrijven.

 

Creatief Schrijven 2 – En nu even tijd voor jezelf 

Je weet dat je wilt schrijven. Je weet ook dat je het kan. Maar hoe krijg je inspiratie en wanneer ga je er voor zitten? Een veeleisende baan, een druk gezin, een gezellig sociaal leven, verplichtingen en alles waar je aan wil voldoen.

En nu even tijd voor jezelf. Jij wil die energie voelen stromen, je wil als een razende gaan typen of schrijven. Je kan dit uit jezelf halen. Stel jezelf doelen en begin, elke keer weer opnieuw, want alleen als je begint, komen er letters op papier.

 

Creatief Schrijven 3 – Door creativiteit overspoelt

 Een avond waarin je overspoelt wordt met creativiteit. Je krijgt zoveel handvatten om te gaan schrijven, dat niets je nu meer in de weg staat. Je weet wat je wil en je gaat ervoor. Je gaat een begin maken met je eigen werk, je eigen richting en je eigen doel. Deze avond gaat over jou en jouw werk.

Welk genre past bij jou, waar word jij warm of juist heel koud van?

Wie of wat is jouw inspiratiebron en hoe gebruik je die?

Het begin van jouw schrijfleven.

 

Gevorderd Schrijven – Ik schrijf en nu 

Creatief, inspirerend, over personages, genre, plot en uitgeven. Een workshop om je een zet in de goede richting te geven, namelijk, hoe schrijf ik die verhalenbundel, hoe maak ik van mijn manuscript een boek en komt die gedichtenbundel nu echt op de markt?

Een avond met antwoorden op jouw vragen en na afloop een korte manuscriptbeoordeling, persoonlijke tips of een uitgeefplan.

 

Zakelijk Schrijven – De training Blogs en Webteksten Schrijven

Schrijf jij de teksten voor jouw website zelf? Of schrijf jij de teksten voor jouw baas? Wil jij van jouw bedrijf een succes maken? Kom dan naar een training Blogs en Webteksten Schrijven. De opbouw van je tekst, schrijftips, gevonden worden op het web en een blijvend resultaat met jouw teksten behalen, zijn enkele onderwerpen die besproken worden.

Met een uitgebreide hand-out en met ondersteuning van het ebook Blogs en Webteksten Schrijven, laat jij de teksten van het beeldscherm spatten.

 

fotop10enleessst

Advertenties