Trainen

 

Training Bloggen en Schrijven voor Social Media

Je schrijft een blog om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Dit doe je meestal via Social Media. Maar hoe pak je dat blogschrijven aan en hoe deel je het vervolgens op Social Media met een pakkende tekst? In de training gaan we uitgebreid in op het schrijven van een blog: voor wie schrijf je? Wat is je boodschap? Hoe bouw je een blog op? Hoe krijg je ideeën voor een blog? Wat zijn goede zinnen om mee te beginnen? Wat is een goede kop of titel? Hoe deel je jouw blog? Waar deel je jouw blog en hoe schrijf je daar een pakkende tekst bij? Hoe zorg je ervoor dat jouw blog gevonden wordt en hoe pas je eenvoudige SEO toe in jouw tekst?

Zie ook: samen bloggen en schrijf jij een blog binnen 1,5 uur

 

Training Zakelijke Teksten Schrijven

Hoe schrijf je jouw nieuwsbrieven, zakelijke teksten, webteksten, promotieteksten en persberichten zodat je opvalt met een goed verhaal en een duidelijke boodschap? In deze training is er volop aandacht voor de voorbereiding van een zakelijke tekst, voor het concept-mappen, voor het schrijven van de daadwerkelijke tekst en voor de controle op deze tekst. We passen eenvoudige SEO toe in de teksten, krijgen inspiratie voor nieuwe teksten en ontwikkelen een schrijfmethode die jou past.

 

Training Storytelling en Uitgeven

Ieder persoon, maar ook elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Hoe breng je dat verhaal over op mensen? Hoe zorg jij er voor dat je de mensen raakt? En hoe breng je dat vervolgens naar buiten? Ga je je verhaal uitgeven? En op welke manieren kan dat dan? Ga je jouw verhaal delen in een blog of op Social Media of wil je het liever voordragen? Samen bespreken we de mogelijkheden die bij jou passen. In een kleine groep zorgen we ervoor dat jouw plannen uitgevoerd worden en dat jouw verhaal verteld wordt. Storytelling heeft veel raakvlakken met Creatief Schrijven maar betekent nog zoveel meer. Wij zoeken uit wat het voor jou betekent en hoe je hiermee aan het werk kan gaan.

Zie ook: Wat is storytelling eigenlijk?

 

Een training volgen?

Wat zijn jouw wensen? Wat wil je graag leren? Vraag naar de mogelijkheden via info@leessst.com of bel naar 0616606181 voor meer informatie. Wil je een combinatie van trainingen of heb je andere wensen? Samen komen we tot de juiste keuze. Elke training duurt drie uur, maar kan ook gecombineerd worden en in bijvoorbeeld twee delen van drie uur gegeven worden. De locaties waar ik de trainingen geef, zijn in Pand Raak in Schagen of bij De Ommezwaai in Castricum. Een training bij jou op kantoor, of op een locatie bij jou in de buurt of zelfs bij jou thuis is ook mogelijk.

De trainingen met een open inschrijving hebben een vaste prijs, je vindt ze op Facebook of via de site van Leessst.

De kosten van bovenstaande trainingen zijn afhankelijk van de groepsgrote en de locatie. Alle prijzen zijn ex BTW en inclusief het ebook Blogs en Webteksten Schrijven, individuele aandacht en persoonlijke feedback op jouw tekst achteraf.

Een training van drie uur op een door Leessst bepaalde locatie (koffie/thee inclusief) is:

2 personen = €135,- pp

3 personen = €95,- pp

4 personen = €79,- pp

Meer dan vier personen op aanvraag

 

Een training van 3 uur bij jou op kantoor of thuis (binnen een straal van 25 kilometer van Schagen, anders komt er €0,28 per extra kilometer bij) is:

1 persoon = €135,- pp

2 personen = €95,- pp

3 personen = €79,- pp

4 personen = €59,- pp

Meer dan vier personen op aanvraag

 

Op een vervolgtraining of extra 3 uur geef ik een korting van 10% per persoon.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s