Zakelijke Schrijftrainingen van Leessst

Blogs en Webteksten Schrijven Compleet

Een werkdag

EEN WERKDAG: BLOGS EN WEBTEKSTEN SCHRIJVEN IN PAND RAAK SCHAGEN (9.30 – 17.00 UUR)

Data:

 • 9 maart 2018 Pand Raak Schagen
 • 22 juni 2018 Pand Raak Schagen

Inhoud:

 • Training Blogs en Webteksten Schrijven van Susanna Florie
 • Een inspirerende gastspreker
 • Netwerklunch bij Pand Raak
 • Theorie en feedback specifiek voor jouw bedrijf
 • Aan de slag met jouw teksten

Na deze training kun jij heldere teksten schrijven voor jouw doelgroep; teksten die SEO geschreven zijn en die dus gevonden worden. Je weet hoe belangrijk de koppen en tussenkoppen zijn van jouw teksten, hoe je een goede webtekst of blogpagina opbouwt en je weet hoe je ze via de verschillende Social Media kanalen kunt delen. Ook weet jij hoe belangrijk het is voor een tekst om vragen te stellen. En je kunt dit allemaal op een eenvoudige en snelle manier toepassen!

Kosten 195,- ex BTW. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar inschrijven@leessst.com

3

 

 

Blogs en Webteksten Schrijven Compleet

E-Learning

Thuis werken aan jouw blogpagina’s en webteksten: directe feedback op jouw bedrijf. Er is genoeg lesmateriaal voor een hele week!

 

 • Je creëert overzicht en helderheid in je teksten, voor jezelf en op je website
 • Je teksten worden gevonden en gedeeld door jouw doelgroep
 • De content die je schrijft wordt gewaardeerd door jouw klanten en door Google

Jouw webteksten en blogpagina’s zorgen voor meer (inter)actie op jouw site en dus voor meer omzet

Na dit e-learning programma kun jij heldere teksten schrijven voor jouw doelgroep; teksten die SEO geschreven zijn en die dus gevonden worden. Je weet hoe belangrijk de koppen en tussenkoppen zijn van jouw teksten, hoe je een goede webtekst of blogpagina opbouwt en je weet hoe je ze via de verschillende Social Media kanalen kunt delen. Ook weet jij hoe belangrijk het is voor een tekst om vragen te stellen. En je kunt dit allemaal op een eenvoudige en snelle manier toepassen!

Inhoud E-learning:

 • 5 inspiratiefilmpjes
 • 5 theorielessen
 • 12 oefeningen
 • 5 keer feedback op jouw inleveropdrachten
 • Een week blog- en schrijfplezier
 • Ebook Blogs en Webteksten Schrijven
 • Werkboek met handige tips en oefeningen

Je kunt beginnen wanneer je wilt en de training thuis of vanuit kantoor volgen.

 

 1. E-learning pakket (twv 435,- ex BTW):

Werkdag Blogs en Webteksten Schrijven van Leessst in Pand Raak Schagen (zie hierboven): training van Susanna Florie met een expert als gast en een lunch. Je gaat daadwerkelijk aan de slag met wat je geleerd hebt, krijgt aanvullende theorie en feedback specifiek voor jouw onderneming. Data: 9 maart 2018 of 22 juni 2018

E-learning programma met 5 inspiratiefilmpjes, 5 theorielessen, 12 oefeningen, 5 keer feedback op jouw inleveropdrachten, een ebook en een uitgebreid werkboek.

 

 1. E-learning Blogs Schrijven Compleet (twv 275,- ex BTW)

E-learning programma met 5 inspiratiefilmpjes, 5 theorielessen, 12 oefeningen, 5 keer feedback op jouw inleveropdrachten, een ebook en een uitgebreid werkboek.

 

3

 

 

BEN JIJ EEN EXPERT…

Een werkdag

Een expert is iemand die heel goed ergens in is; beter dan anderen. Je kunt alles aan deze persoon vragen. Je bent ook een expert als je soms iets niet weet, maar als je aangeeft dat je het gaat uitzoeken. Een antwoord komt wel, want zij weten waar ze het kunnen vinden, de experts…

Een Expert is een persoon deskundig in een vakgebied. De term expert, in het Latijn expertus, betekent ook wel ‘ervaren, beproefd, bewezen, deugdelijk’. Een expert is iemand die bijzonder goed bekend is met een bepaald onderwerp. Een expert wordt vaak, in prive of beroepsmatig, als deskundige geraadpleegd.

(Bron: http://www.ensie.nl/paul-aelen/expert)

 

DELEN?

Als expert wil je delen, vragen beantwoorden, er omzet mee genereren, ‘in beeld’ zijn, jij wil die expertstatus bevestigd zien. Maar hoe doe je dat nu?

 • Je vertelt het
 • Je deelt het op Social Media
 • Je werkt als expert binnen een bedrijf, dus men noemt je zo
 • Je kunt een boek schrijven en dit delen of verkopen

 

EEN BOEK?

Ja, een boek, iets tastbaars, iets om na te laten aan de wereld, je doet ertoe en buiten dat, is het praktisch gezien natuurlijk ontzettend handig voor je naamsbekendheid, het is een uitstekend naslagwerk, je hebt altijd een relatiegeschenk voorhanden en het is fijn om jouw expertise als product te kunnen laten zien.

Wij, Eveline en Susanna, gaan je hiermee helpen. Wij hebben namelijk onze expertises op het gebied van schrijven, redactie en uitgeven samengebracht.

 

HOE DOE JE DAT?

Bespaar kostbare tijd en geef je op voor de training Ben jij expert? Schrijf een boek! op vrijdag 23 maart of vrijdag 8 juni 2018 in Het Zakenstation in Heerhugowaard. De training duurt van 9.30 tot 17.00 uur. Je krijgt informatie over coaching, schrijven, ghostwriting, redactie, opmaak en marketing, kortom het hele schrijf- en uitgeefproces. Er is een expert die jullie meer vertelt over zijn of haar ervaringen en je gaat direct aan de slag met een uitgeefplan en met schrijven.

Na afloop heb je onderwerpen voor je boek verzameld, de structuur bepaald, de flaptekst geschreven en heb je informatie over het uitgeefproces gekregen. Er is uitgebreid de tijd voor persoonlijke feedback en hulp van Eveline of Susanna. Natuurlijk staat er rond 12.30 ook een heerlijke lunch klaar.

De kosten voor deze dag zijn slechts €195,- pp ex BTW. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar inschrijven@leessst.com.

2

Advertenties