Susanna Florie

Ik ben Susanna Florie, schrijfster, uitgever en trainer bij Leessst in Schagen. Ik ben moeder van Zoë en getrouwd met Robin. Op 5 oktober 2014 is na een spectaculaire boekpresentatie mijn ebook Daisy online gegaan. Het is te verkrijgen bij alle grote online verkooppunten zoals Bruna, Bol, Ako, Libris. Daisy is ook op papier te verkrijgen en te bestellen via bestellen@leessst.com

fotoprofiel4a

Leessst Uitgeverij

Leessst is mijn uitgeverij en in 2013 opgericht om auteurs te begeleiden in het proces van idee tot boekhandel. Of je nu een prentenboek, roman, dichtbundel, essay of managementboek wil uitgeven als ebook of op papier, dat maakt niet uit. Door je te begeleiden op het gebied van redactie, opmaak, drukken en boekmarketing wordt jouw manuscript uiteindelijk het boek dat misschien wel door duizenden lezers gelezen wordt.

 

Workshops en Trainingen

Maar de stap om te beginnen met schrijven is voor sommigen al erg groot. Een schrijfworkshop of –cursus is dan een begin. Als trainer geef ik verschillende schrijfworkshops, -trainingen en –cursussen die je kunnen helpen. Leessst is er voor iedereen die schrijft, dus ook voor jou als beginner. Zo is er de cursus van Idee tot Boekhandel – schrijven, illustreren, uitgeven en meer en zijn er o.a workshops Thriller Schrijven, Gedichten en Levensverhalen schrijven en zijn er schrijfdagen.

 

Zakelijke Trainingen

Ook voor zakelijke klanten zijn er diverse trainingen: Blogs schrijven, Nieuwsbrieven schrijven en schrijven voor Social Media, Storytelling voor bedrijven en ben jij een expert, kom dan naar de training Ben jij een expert? Schrijf een boek! Als je zelf alle ballen hoog wil houden en tips en adviezen wil op schrijfgebied, meld je dan aan voor één van de trainingen, waarin je vooral gaat doen, want zo ontdek je jouw kracht op schrijfgebied, zie je jouw verbeterpunten en voel je hoe eenvoudig schrijven eigenlijk kan zijn. De trainingen kunnen ook 1-op-1 gegeven worden of incompany.

 

Schrijfster

Zelf schrijf ik ook: webteksten, interviews, verslagen, blogs, en teksten voor Social Media. Schrijven is naast mijn werk ook mijn grootste hobby, zo schrijf ik zelf ook aan een nieuw manuscript, schrijf ik kindergedichten, verhalen en werk ik mee aan scripts voor de Filmclub Schagen.

 

Samenwerken

Sinds kort werk ik samen met Bernou Karten en Pieter Klomp van Kunst- en Tekenwerk aan de cursus Van Idee tot Boekhandel – schrijven, illustreren, uitgeven en meer. Door onze krachten te bundelen, komen de cursisten tot fantastische werken en dat is wat wij willen. Het is mogelijk om losse lessen te volgen op het gebied waarvoor jij dat nodig denkt te hebben.

 

De samenwerking met Eveline Broekhuizen van Elibro Tekst en Redactie op het gebied van redactie en schrijven is ook uniek. Wij staan beiden aan verschillende kanten van het boekproces. Waar Eveline goed is in het begeleiden van het manuscript, de redactie en het schrijven van boekteksten, onderhoud ik het contact met vormgevers, de drukkerij en de auteurs. Samen zijn wij compleet. Wij geven samen de training Ben jij een expert? Schrijf een boek!

 

Wil je meer over mij weten… Ga dan naar www.leessst.com of volg mij op Social Media.

 

 

Door anderen over mij geschreven:

Recensies

Testimonial

 

Overig

Susanna schrijft korte verhalen voor volwassenen, blogs, kinderverhalen, gedichtjes en ze heeft de tweede prijs gewonnen bij een thrillerwedstrijd; het verhaal is gepubliceerd in de bundel Live van VrouwenThriller. Ook kan je haar verhaal Kietelen lezen in de bundel Zomertijd #3 van Jaylen Books. Het verhaal Eieren is gepubliceerd in de bundel Het Keerpunt van LetterRijn.

Haar eigen verhalenbundel MAD(e) is een verzameling spannende, gekke, eigenzinnige verhalen en te koop als ebook bij alle online verkooppunten.

Kinderverhalen van Susanna’s hand staan op http://milesmuis.wordpress.com. De illustraties zijn van Robin Florie.

Het voorleesboek Snoffum, een monster dat gewoon wil zijn, is te koop in de iBookstore voor 1,99.

In juli 2013 is Susanna haar eigen uitgeverij begonnen: Leessst. Ze publiceert via Leessst haar eigen ebooks, maar help ook anderen bij de realisering van hun droom: Een eigen boek!

In september 2015 is Susanna de opleiding Redactie gaan volgen aan de Schrijversacademie in Amsterdam. Met haar vakkennis ondersteunt ze bedrijven, ZZP’ers en schrijvers op tekstgebied.

Sinds januari 2016 geeft ze presentaties en schrijfworkshops bij P10 en coacht en inspireert ze bedrijven, ZZP’ers en schrijvers in spé.

Wil je Susanna volgen? Ga dan naar Twitter @SusannaKlaver of ‘like’ haar facebookpagina: https://www.facebook.com/Leessst

Boeken van Susanna: Boeken Susanna Florie

daisy

 

Advertenties