Over Leessst

 

(sst… ik lees)

 

Leessst is een uitgeverij en tekst- en trainingsbureau voor ondernemers, trainers, coaches, experts en communicatiemedewerkers.

 

Uitgeven

Wil je jouw idee of expertise delen door een boek uit te geven of inzetten als marketingtool, laat je dan adviseren door Leessst. Door korte, snelle lijnen met onder andere redacteuren, vormgevers en drukkerijen kan Leessst jou begeleiden van idee tot boekhandel. Ook voor kleinere uitgaven zoals een verhalenbundel of een bundeling van columns of gedichten ben je bij Leessst van harte welkom.

 

Schrijven

Susanna Florie is schrijfster, trainer en uitgever bij Leessst. Ze schrijft website teksten, blogpagina’s, referenties, persberichten, content voor sociale media en promotieteksten voor verschillende bedrijven. Ook schrijft ze als ghostwriter mee aan verschillende boeken. Door middel van een (telefonisch) interview vertelt ze het verhaal van jouw onderneming of geslaagde transactie (storytelling).

 

Trainen

Susanna ontwikkelt online schrijftrainingen en traint ondernemers en communicatiemedewerkers binnen bedrijven. Ze helpt ze met het vergroten van de zichtbaarheid en met online- en offlinecommunicatie.

Susanna geeft trainingen blogs en website teksten schrijven en samen met redacteur Eveline geeft ze de masterclass Ben jij expert? Schrijf een boek!

Ook voor de cursus thrillerschrijven en de cursus schrijven en illustreren ben je bij Leessst van harte welkom.

Recensies

Testimonial

 

Overig

Susanna schrijft korte verhalen voor volwassenen, blogs, kinderverhalen, gedichtjes en ze heeft de tweede prijs gewonnen bij een thrillerwedstrijd; het verhaal is gepubliceerd in de bundel Live van VrouwenThriller. Ook kan je haar verhaal Kietelen lezen in de bundel Zomertijd #3 van Jaylen Books. Het verhaal Eieren is gepubliceerd in de bundel Het Keerpunt van LetterRijn.

Haar eigen verhalenbundel MAD(e) is een verzameling spannende, gekke, eigenzinnige verhalen en te koop als ebook bij alle online verkooppunten.

Kinderverhalen van Susanna’s hand staan op http://milesmuis.wordpress.com. De illustraties zijn van Robin Florie.

Het voorleesboek Snoffum, een monster dat gewoon wil zijn, is te koop in de iBookstore voor 1,99.

In juli 2013 is Susanna haar eigen uitgeverij begonnen: Leessst. Ze publiceert via Leessst haar eigen ebooks, maar help ook anderen bij de realisering van hun droom: Een eigen boek!

In september 2015 is Susanna de opleiding Redactie gaan volgen aan de Schrijversacademie in Amsterdam. Met haar vakkennis ondersteunt ze bedrijven, ZZP’ers en schrijvers op tekstgebied.

Sinds januari 2016 geeft ze presentaties en schrijfworkshops bij P10 en coacht en inspireert ze bedrijven, ZZP’ers en schrijvers in spé.

Wil je Susanna volgen? Ga dan naar Twitter @SusannaKlaver of ‘like’ haar facebookpagina: https://www.facebook.com/Leessst

Boeken van Susanna: Boeken Susanna Florie

daisy

 

Advertenties