Redactie

 

Leessst zorgt ervoor dat jouw bedrijf overtuigend, betrouwbaar en helder overkomt met foutloze teksten en een duidelijke richting per artikel.

Webredactie 

Waarom is een goede webredactie zo belangrijk?

  • Je kunt me vertrouwen want ik spreek de waarheid. Wat jij schrijft gaat over jou, over jouw bedrijf en over jouw product of dienst, dus jij moet geloofwaardig overkomen. Vertel de waarheid. Maar geloofwaardigheid in je teksten heeft ook te maken met interesse tonen in je lezers en weten wat er leeft in de maatschappij. Het heeft te maken met de juiste redactie op jouw teksten en foutloos zijn.
  • Ik heb mijn best gedaan om mijn blog zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Heb je er een mooie afbeelding bij? Hoe is de lay-out van je tekst? Is het leesbaar?
  • Ik gebruik humor omdat ik het kan. Doe dit goed of laat het anders weg. Niet iedereen is grappig en je kunt de plank snel misslaan. Onbewust grappig en luchtig is wat anders dan bewust een grap maken die misschien wel kwetsend kan overkomen. Wees zuinig met je humor. Als je het kunt, doe het. Anders laat het los.
  • Mijn blogs zijn informatief en de feiten kloppen. Mensen houden van informatie, daar zijn ze ook naar op zoek als ze Googlen. Maar wees niet belerend. Zorg voor de juiste informatie en houd het kort, krachtig en overzichtelijk door met opsommingen te werken en een luchtige toon aan te slaan waar dat kan.

Door middel van tekstredactie, de juiste opbouw van jouw teksten en eenvoudige SEO straalt jouw bedrijf uit waar je voor staat. Je wordt gevonden op het wereld wijde web en  belangrijker nog… onthouden.

 

Tekstredactie

Met een rood potlood door jouw teksten. Belerend? Schoolmeesterachtig? Ja, maar omdat jij gespecialiseerd bent in iets heel anders, kijk ik de teksten graag voor je na op leestekens, stijl- en schrijffouten en onregelmatigheden. Een goed lopende, foutloze tekst geeft de juiste boodschap af aan de lezers.

 

Quickscan

Als je vooral iemand nodig hebt die jouw teksten op je site eens onder de loep neemt, vraag dan om een quickscan. In een uitgebreid verslag van ongeveer 1 A4 vermeld ik jouw aandachtspunten, krijg je feedback op je teksten, signaleer ik veelgemaakte schrijf- en stijlfouten, krijg je tips, geef ik aan of de je zoekmachinekansen optimaal benut en geef ik je handvatten om de puntjes op de i te zetten. De kosten van een quickscan zijn €215,-

 

Manuscriptredactie

Heb jij een boek geschreven wat je graag wilt uitgeven? Laat er eens een professional naar kijken. Is de opbouw van je verhaal goed? Gebruik je het juiste vertelperspectief en ben je hierin consequent? Waar loop je vast? Zijn je karakters genoeg uitgediept en maken zij een ontwikkeling door? Is je plot spannend? Spreken je thema’s genoeg aan?

Of wil jij een redactie puur op tekstueel gebied?

Met een kritische en respectvolle blik kijk ik naar jouw werk.

 

 

Artikelen:

Wanneer vraag je een webredacteur?

Tarieven

veren-pen-set-inktstel-2555bk_6

Advertenties