Over

Susanna Florie is moeder van Zoë en getrouwd met Robin. Hij is illustrator, zij schrijft en hun heerlijke prinses zet ze met beide benen op de grond.

 

Daisy:

Op 5 oktober 2014 is na een spectaculaire boekpresentatie het ebook: Daisy online gegaan. Het is te verkrijgen bij alle grote online verkooppunten zoals Bruna, Bol, Ako, Libris, …

12 maart 2015 is Daisy ook op papier verschenen en te koop via Bol.com en verkrijgbaar bij verschillende boekhandels.

Daisy is in de bibliotheek zowel als ebook als op papier te leen.

Het boek beschrijft het leven van Daisy in het jaar dat ze alles en iedereen om zich heen lijkt te verliezen. Wat ooit begon als autobiografisch blog is uitgegroeid tot een ijskoude thriller.

Verhalen:

Susanna schrijft korte verhalen voor volwassenen, blogs, kinderverhalen, gedichtjes en heeft de tweede prijs gewonnen bij een thrillerwedstrijd; het verhaal is gepubliceerd in de bundel Live van VrouwenThriller. Ook kan haar verhaal Kietelen lezen in de bundel Zomertijd #3 van Jaylen Books. Het verhaal Eieren is gepubliceerd in de bundel Het Keerpunt van LetterRijn.

In september 2015 is haar verhalenbundel MAD(e) online gegaan en te koop als ebook via alle grote online verkooppunten. MAD(e) is ook als ebook te downloaden bij de bibliotheek.

Kinderverhalen van Susanna’s hand staan op http://milesmuis.wordpress.com. De illustraties zijn van Robin Florie.

Het voorleesboek Snoffum, een monster dat gewoon wil zijn, is te koop in de iBookstore voor 1,99.

Uitgeverij:

In juli 2013 is ze haar eigen uitgeverij begonnen: Leessst. Ze publiceert via Leessst haar eigen ebooks, maar help ook anderen bij de realisering van hun droom: Een eigen boek! Kijk eens op http://www.leessst.com

Opleiding:

Susanna heeft de schrijfopleiding Scenario Schrijven aan de Schrijversacademie gevolgd, diverse masterclasses van bekende schrijvers bijgewoond en volgt regelmatig workshops om up to date te blijven in het schrijversvak.

Op bezoek:

Sinds januari 2016 geeft Susanna workshops Creatief Schrijven en komt ze langs op scholen, bij verenigingen en in bibliotheken om inspiratie te geven en om te vertellen over haar passies: lezen en schrijven.

Volgen?

Wil je Susanna volgen? Ga dan naar Twitter @SusannaKlaver of ‘like’ haar facebookpagina’s: https://www.facebook.com/Leessst of https://www.facebook.com/Daisyboek

Susanna Florie-8

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s