Schrijven

 

Zakelijke teksten schrijft Leessst voor jou

Leessst helpt jou met het realiseren van jouw doelstelling. Je bent zichtbaar en bindt klanten aan jouw bedrijf. Bovendien herkennen de klanten zich in jouw teksten. Leessst leeft zich in en weet de content te schrijven die jou past zodat jij je kunt richten op zaken die voor jouw onderneming belangrijk zijn.

Leessst ontzorgt jou! Je bent zichtbaar op Social Media, bij je vaste klanten en op jouw site. Er gebeurt iets en (potentiële) klanten ervaren dat als positief. Een bedrijf in beweging is immers een bedrijf dat niet stilstaat en meedenkt met haar klanten.

Als jij geen tijd hebt voor het schrijven van webpagina’s, nieuwsbrieven, blogs, promotieteksten, interviews, een whitepaper of heldere content voor Social Media, dan doet Leessst dat toch!

Leessst heeft verschillende pakketten samengesteld:

Websitepakketten*:

  • Drie webpagina’s + 1 pagina storytelling ‘over ons’ € 440,-
  • Vier webpagina’s + 1 pagina storytelling ‘over ons’ + 1 referentiepagina  (1x telefonisch interview met een klant door Leessst) € 590,-
  • Acht webpagina’s + 1 pagina storytelling ‘over ons’ of 1 referentiepagina (2x telefonisch interview met een klant door Leessst) € 990,-

*alle prijzen zijn ex BTW

Tekstpakket per maand*:

  • Wekelijks Social Media content (tekst en aangeleverde foto) plaatsen € 100,-
  • Twee keer per maand een blogartikel aangeleverd en plaatsen op LinkedIn of WordPress + wekelijks Social Media content (tekst en aangeleverde foto) plaatsen € 290,-
  • Een keer per maand teksten voor jouw nieuwsbrief aangeleverd + content Social Media (tekst en aangeleverde foto) plaatsen € 340,-
  • Een keer per maand teksten voor jouw nieuwsbrief + twee keer per maand een blogartikel aangeleverd en plaatsen op LinkedIn of WordPress + Social Media wekelijks content (tekst en aangeleverde foto) plaatsen € 500,-

*het tekstpakket is maandelijks opzegbaar voor elke eerste van de maand. Content wordt geplaatst op 2 Social Media kanalen (keuze uit Google+, Facebook, Instagram, LinkedIn). Blog artikelen worden aangeleverd voor het zelf plaatsen op jouw site, Leessst kan plaatsen op LindedIn of WordPress. Prijzen zijn ex BTW.

Voor € 500 euro ben jij compleet ontzorgd. Je bent zichtbaar op Social Media, bij je vaste klanten en op jouw site. Er gebeurt iets en (potentiële) klanten ervaren dat als positief. Een bedrijf in beweging is immers een bedrijf dat niet stilstaat en meedenkt met haar klanten.

 

Losse teksten:

Leessst geeft jou een herkenbaar, sociaal en ondernemend imago door teksten voor jouw website te schrijven die gevonden worden, aanspreken en helder geformuleerd zijn. 

Storytelling ‘Over ons’: (telefonisch) interview en uitwerking € 140,-

Leessst interviewt jou om zo de juiste toon voor jouw bedrijf te kunnen raken. Klanten leren je kennen, gaan je vertrouwen en gunnen jou de opdracht.

Zakelijke webteksten: per pagina € 110,-

Door pakkende teksten te schrijven en eenvoudige SEO te gebruiken, zijn je teksten leesbaar, spreken ze aan en worden ze gevonden.

Referentiepagina website: telefonisch interview en uitwerking € 90,- per interview

Leessst interviewt jouw klant en schrijft de ervaringen van de klant op. Positieve teksten en een aanbeveling voor jouw bedrijf.

 

Leessst zorgt ervoor dat jij gevonden wordt en spreekt jouw doelgroep aan.

Blogartikel: € 110,- per blog

Teksten Nieuwsbrief 1 x per maand: € 275,-

 

Leessst zorgt voor een verhaal dat jouw onderneming op de kaart zet.

– Tekstschrijven per 450 woorden (1 A4) €140,-

– Aangeleverde teksten (her)schrijven per 450 woorden (1 A4) €110,-

 

Testimonial ‘over mij…’

Advertenties