Schrijven

 

Leessst helpt jou met het realiseren van jouw doelstelling. Je bent zichtbaar en bindt klanten aan jouw bedrijf. Bovendien herkennen de klanten zich in jouw teksten. Leessst leeft zich in en weet de content te schrijven die jou past zodat jij je kunt richten op zaken die voor jouw onderneming belangrijk zijn.

  • Leessst ontzorgt jou!
  • Je bent zichtbaar op sociale media, bij je vaste klanten en op jouw site.
  • Door regelmatig nieuwe blogs, referenties en nieuws toe te voegen op je site gebeurt er iets en (potentiële) klanten ervaren dat als positief. Een bedrijf in beweging is een bedrijf dat niet stilstaat en meedenkt met haar klanten.
  • Leessst schrijft jouw zakelijke teksten: webteksten, blogpagina’s, referenties, persberichten, content voor sociale media en promotieteksten.
  • Leessst vertelt het verhaal van jouw bedrijf door middel van storytelling en redigeert jouw teksten op vindbaarheid (SEO) en schrijf-, spel- en stijlfouten.

Leessst geeft jou een herkenbaar, sociaal en ondernemend imago door teksten voor jouw website te schrijven die gevonden worden, aanspreken en helder geformuleerd zijn. 

Storytelling ‘Over ons’: (telefonisch) interview en uitwerking € 140,-

Leessst interviewt jou om zo de juiste toon voor jouw bedrijf te kunnen raken. Klanten leren je kennen, gaan je vertrouwen en gunnen jou de opdracht.

Zakelijke webteksten: per pagina € 110,-

Door pakkende teksten te schrijven en eenvoudige SEO te gebruiken, zijn je teksten leesbaar, spreken ze aan en worden ze gevonden.

Referentiepagina website: telefonisch interview en uitwerking € 90,- per interview

Leessst interviewt jouw klant en schrijft de ervaringen van de klant op. Positieve teksten zijn een aanbeveling voor jouw bedrijf.

 

Leessst zorgt ervoor dat jij gevonden wordt en spreekt jouw doelgroep aan.

Blogartikel: € 110,- per blog

Teksten sociale media 4 x per maand: € 110,-

 

Leessst zorgt voor een verhaal dat jouw onderneming op de kaart zet.

Tekstschrijven per 450 woorden (1 A4) €140,-

Aangeleverde teksten (her)schrijven per 450 woorden (1 A4) €110,-

 

Advertenties