Incompany

Voor elke onderneming geldt: wees onderscheidend. En juist met teksten kan jij het verschil maken. Zelfs bij het gebruik van beeld is tekst een extra, welkome aanvulling. In de training Blogs en Webteksten Schrijven laat ik jou zien hoe je onderscheidend kunt zijn en hoe je aandacht krijgt voor jouw product of dienst.

De training Blogs en Webteksten Schrijven is voor iedereen die schrijft voor een bedrijfswebsite en voor diegene die aandacht voor die bedrijfswebsite wil. Want je wilt jouw product verkopen, je dienst aanbieden, je wilt je website laten zien.

Het lijkt inderdaad heel simpel: schrijven. Maar hoe begin je? Hoe word je gevonden? En hoe onthoudt men je? Tijdens de training krijg je handvatten hoe je jouw ideeën op papier kunt zetten. Wat zijn de valkuilen van blogs en webteksten schrijven en hoe blijven jouw teksten hangen? Blogs genereren extra aandacht aan jouw website, dus aan aan jouw product of dienst. Je wilt niet blijven steken bij een idee.

Met een enthousiaste groep ga je aan de slag, je krijgt persoonlijke feedback en leert ook van elkaar. Bovendien krijg je gratis het ebook Blogs en Webteksten Schrijven.

Ik kom graag bij jullie langs voor persoonlijke feedback op jullie teksten.

Een training Blogs en Webteksten Schrijven incompany

Wat vinden de deelnemers van de Training Blogs en Webteksten?

cropped-penenpapier.jpg

Advertenties