E-learning

Blogs en Webteksten Schrijven Compleet

E-learning vanaf maart 2018 te volgen

E-learning

 

Filmpje

 

Doel van de online training

 

  • Je creëert overzicht en helderheid in je teksten, voor jezelf en op je website
  • Je teksten worden gevonden en gedeeld door jouw doelgroep
  • De content die je schrijft, wordt gewaardeerd door jouw klanten en door Google

 

En dit alles op een eenvoudige en snelle manier. Jouw webteksten en blogpagina’s zorgen voor meer (inter)actie op jouw site en dus voor meer omzet

 

Na dit e-learningprogramma kun jij heldere teksten schrijven voor jouw doelgroep; teksten die SEO geschreven zijn en die dus gevonden worden. Je weet hoe belangrijk de koppen en tussenkoppen zijn van jouw teksten, hoe je een goede webtekst of blogpagina opbouwt en je weet hoe je ze via de verschillende Social Media-kanalen kunt delen. Ook weet jij hoe belangrijk het is voor een tekst om vragen te stellen. En je kunt dit allemaal op een eenvoudige en snelle manier toepassen!

 

Docent

Susanna Florie is schrijfster, uitgever en trainer bij Leessst in Schagen.

Schrijven is haar passie en wat is er nu leuker om je passie te kunnen delen? Ze doet dat door middel van creatieve schrijfworkshops en –cursussen en door het geven van zakelijke schrijftrainingen en het aanbieden van deze online training. Susanna schrijft voor opdrachtgevers content en schrijft websiteteksten en blogpagina’s voor verschillende grote bedrijven.

Is dit online lesprogramma interessant voor jou en/of je medewerkers? Stuur dan een mail naar info@leessst.com, dan krijg je van mij alle informatie.

 

 

 

 

 

Advertenties