In 10 maanden jouw boek in de boekhandel? Zo doe je dat…

Het begint bij een idee

Je hebt een goed idee, jouw methode is goed uitgedacht, werkt, levert op en inderdaad, je zou er eens een boek over moeten schrijven… maar hoe dan?

Je bent trainer, coach, ondernemer, expert en je wilt niets liever dan dit bevestigt zien in een boek. Maar je ziet vooral beren op de weg, onmogelijk te nemen drempels en er komt geen woord meer uit je pen alleen al bij de gedachte deze klus te moeten klaren.

 

Hoor jij het ook weleens: daar zou je een boek over moeten schrijven!

 

Overzichtelijke 10 maanden

Omdat het schrijven van een boek niet zomaar iets is en wij dit als geen ander snappen, hebben we voor jou een traject van 10 maanden uitgestippeld van een idee naar jouw boek in de boekhandel. Voor elk pakket kun je ons inschakelen, maar dit is ook een ideaal stappenplan als er experts in jouw omgeving zijn die je hiermee kunnen helpen.

Je kunt je boek maar een keer uitgeven, dus zorg dat het goed is! Niets is vervelender dan een rommelig opgemaakt boek, fouten in je tekst en geen marketingplan voor je boek. Wat zegt dat over jou? Laat je adviseren en begeleiden door experts op uitgeefgebied en sla die slag met jouw boek.

 

Naar de boekhandel of online

Wij werken met de beste mensen, geven persoonlijk advies en zijn een aanspreekpunt als het even niet goed gaat, maar ook als er iets te vieren valt natuurlijk. Elk pakket kun je los bij ons afnemen, maar ook een totaalpakket of een mix van pakketten is mogelijk.

Omdat jouw boek maatwerk is, bespreken we graag per pakket wat de kosten hiervan zijn en wat de mogelijkheden voor jou persoonlijk zijn. Op deze manier helpen wij jou in 10 maanden van een idee naar de boekhandel. Jouw droom wordt overzichtelijk, behapbaar, persoonlijk, goed en het belangrijkste: jouw droom komt uit!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan: info@leessst.com

 

Pakketten:

 • Ideeën en uitwerken
  • Plan van aanpak
  • 6 coachgesprekken
  • Hulp schrijven achterflaptekst, titel en biografie

 

 • Redactie
  • Redactie op inhoud en structuur
  • Correctieronde
  • Eindredactie

 

 • Opmaak
  • Cover
  • Binnenwerk
  • E-book

 

 • Praktisch
  • ISBN en streepjescode
  • Verkopen bij BOL.com, managementboek en bibliotheek
  • Drukken boek

 

 • E-book
  • Opmaak
  • ISBN
  • Verkoop 200 online verkooppunten

 

 • Marketing
  • Auteurspagina Leessst
  • Persberichten
  • Marketingplan (sociale media, media, verkoopkanalen etc.)

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s