Waarom zou jij een boek uitgeven?

 

 

Er zijn zoveel redenen om als professional een boek uit te geven: je deelt je expertise, je laat je kennis na aan de wereld, het is een perfect relatiegeschenk en het bevestigt die expertstatus als jouw boek overal te koop is en gelezen wordt.

Het is dus een ideaal marketinginstrument.

En hoe je dat vormgeeft, dat kan voor iedereen anders zijn.

 

 

Trainer of coach?

Als trainer of coach jouw ideeën en theorie op papier zetten, geeft een duidelijk beeld van wat jij bedoelt in je coachgesprekken of in jouw trainingen. Jij hebt een goed onderzocht en bewezen manier gevonden om iedereen te helpen. Nu het op papier staat is dat een bevestiging en bovendien kun je door je boek te verkopen nog meer betekenen voor een ander.

 

Kinderprofessional?

Een kinderboek laat zien dat jij begrijpt wat er leeft bij kinderen, het kan je helpen om serieus genomen te worden in je vak. In een kinderboek kun je pedagogische vragen op een vriendelijke manier beantwoorden, het helpt bij de opvoeding en het legt aan de ander, door het visuele aspect, vaak veel beter uit wat jij als professional bedoelt.

 

Een uniek product?

Jouw product is uniek, maar het is lastig om uit te leggen waarom. Het is op zoveel manieren anders dan anders en daarom zou je het eigenlijk willen delen. Met mooie foto’s, quotes, interviews met tevreden klanten en een verhaal over jouw product kun je iedereen laten zien wat er zo bijzonder is aan jouw product. Je zet iets neer en dat werkt. Meer bekendheid zorgt voor stijgende verkopen en dat is wat je wil. Want iedereen zou jouw product moeten kopen en gebruiken.

 

Schrijf je al?

Je schrijft columns voor de lokale krant en ontdekt dat je daarom meer klanten krijgt. Doordat men jou via blogs of columns heeft leren kennen, zijn ze je gaan vertrouwen en gunnen ze jou die opdracht. Waarom bundel je die columns niet en leg je ze neer in bijvoorbeeld een wachtkamer of bij andere professionals? Succes gegarandeerd!

 

Wat is jouw verhaal?

Je hebt een bewogen leven gehad. Je bent ondernemer geworden en dat ging niet zonder slag of stoot. Je hebt echt een verhaal te vertellen en de mensen om je heen roepen vaak dat je dat eens zou moeten opschrijven… En waarom niet? Jouw verhaal is het waard om gelezen te worden.

Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen. Maar misschien kun jij mij vertellen waarom jij een boek zou willen uitgeven. Dan vertel ik jou wat de mogelijkheden zijn. Want een boek is voor iedereen weggelegd.

 

Neem eens contact met me op. Ik luister graag naar jouw verhaal!

Mail: info@leessst.com

Telefoonnummer: 0616606181

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Waarom zou jij een boek uitgeven?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s