Waarom zou jij gaan bloggen?

Bloggen is leuk. In maar een paar honderd woorden vertel jij wat jou bezighoudt. Ben je op reis? Ben je op dieet? Kun je hartstikke lekker koken? Houd je de laatste mode bij? Schrijf je graag over je gezin? Of ben je ziek en wil je jouw ervaringen delen om anderen te helpen? Je kunt ook bloggen over artikelen en dit delen voor een grote firma in ruil voor gratis producten en de boekenverkoop draait mede door de boekbloggers. 

 

Vertellen

Je hebt iets te vertellen en wil het delen. Dat is de voornaamste reden om te gaan bloggen. Met enige regelmaat, want dat doen bloggers, post jij iets op een site of op Social Media. Je krijgt volgers, mensen willen meer van je weten. Je krijgt reacties en feedback op waar jij mee bezig bent. Je kunt geld verdienen door te bloggen of je deelt gewoon graag jouw leven met anderen.

 

Delen

Delen is actie en actie is reactie. Misschien zit jij helemaal niet te wachten op mensen die iets van jou vinden en bewaar jouw blogs liever voor de mensen die iets met jou en jouw blogs hebben. Eigenlijk maakt het niet uit, het gaat erom dat jij plezier beleeft aan het bloggen. Misschien is het wel een begin van een kookboek, een boek over jouw leven of een boek dat je gebruikt in je coachpraktijk. Door te delen krijg je feedback; positief en negatief. Wil je er van leren? Wil je gezien worden?

 

Workshop

In de workshop Blogs Schrijven en Delen Creatief vertel ik je op welke manier je kunt bloggen, hoe je een blog schrijft en waar en hoe je hem het beste kunt delen. Ik leer je om de kern uit je verhaal te halen en om jouw blog interessant te maken zodat de lezer blijft lezen. Je kunt je nog opgeven voor de workshop van 30 oktober in Den Helder en op 12 maart 2018 geef ik deze workshop in Noord-Scharwoude voor maar 25,- pp ex BTW.

Wil je meer informatie? Stuur een mail naar info@leessst.com

Advertenties

Een gedachte over “Waarom zou jij gaan bloggen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s