Zo mooi krijg je ze niet vaak…

Testimonial voor Susanna Florie

Heerhugowaard, 9 augustus 2017

Samen zijn Susanna en ik met onze tweede gezamenlijke opdracht bezig. Ik werk met meerdere tekstschrijvers samen, allemaal in hun eigen unieke vakgebied, en wat mij al vanaf dag één opvalt aan Susanna is de snelheid waarmee zij vragen beantwoord en de rust die zij uitstraalt en neemt voor de teksten die ze schrijft.

Susanna is naast een prettig persoon in de omgang ook zeer prettig om mee te werken. Snel, secuur en ruimdenkend. Op dit moment zijn we bezig met een groot project welke voor Susanna betekent dat zij meerdere artikelen aan het schrijven is voor een krant die in september uitkomt in Haarlem. Naast het afnemen van interviews met de adverteerders en het schrijven van artikelen zoekt ze ook de juiste foto’s voor sfeer en is ze ook niet te beroerd om voor tijdsbesparing aan mijn kant de juiste beelden bij de tekst te zoeken in een stockphoto database.

Susanna, het is me een waar genoegen met je te werken en hoop nog vele projecten als deze met je te delen.

Kelly

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s