Leessst, jouw uitgeverij voor ebooks

 

Blog

In 2012 schreef ik een autobiografisch blog en ik postte mijn verhaal een half jaar lang, twee keer in de week op Social Media. Na een tijdje veranderde mijn blog van autobiografisch in het verhaal van Daisy.

En de creativiteit zocht zijn weg, het verhaal hoefde niet meer waar te zijn en na het bloggen ging ik los: ik bouwde spanning op, verzon meerdere karakters en werkte naar het plot toe.

Na twee en een half jaar gaf ik mijn thriller Daisy uit. Zelf. Ook al had ik het kunnen opsturen naar een uitgeverij, want er was belangstelling, ik wilde geen concessies meer doen aan wat ik gemaakt had. Het was mijn boek en wat een uitgeverij kon, wilde ik ook kunnen, anders, misschien wel beter. Het hele proces, van schrijven tot redigeren en uitgeven en daarna (het moeilijkste) het verkopen, wilde ik ervaren.

 

Leessst

In juli 2013 ging ik naar de Kamer van Koophandel. Leessst was in bedrijf. Ik deed het gewoon. En op 5 oktober 2014, na een spectaculaire boekpresentatie in Slot Schagen verkocht ik de spannendste thriller van dat seizoen bij ruim 200 online verkooppunten in Nederland en België, waaronder Bol, Bruna, Ako en Libris en was Daisy te leen bij alle bibliotheken in Nederland.

Ik koos ervoor ebooks uit te geven omdat ik geloof in het online lezen op een ereader, tablet, laptop of smartphone. Je hebt het boek altijd bij de hand, kunt ‘stapels’ meenemen en de prijzen voor productie en daardoor ook de verkoopprijzen zijn aantrekkelijk.

 

Website

Leessst geeft ebooks uit: romans, thrillers, een verhalenbundel, maar ook managementboeken, naslagwerken en trainingsprogramma’s. Ook voor een whitepaper of een boek over jouw bedrijf kun je naar Leessst gaan. Vraag eens naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Wie weet komt jouw schrijfdroom ook uit.

Daisy loopt hard

Schilderij van Robin Florie

Kosten uitgeven ebookbookcover en overige tarieven Leessst Uitgeverij

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s