Bloggen wij samen?

Je kunt samen met mij bloggen. In een kleine groep (maximaal 4 personen) of één op één neem ik jou mee in de wereld van zakelijk bloggen. 

Samen zetten wij jouw bedrijfsblog op of schrijven we één of meerdere blogs voor jouw website. We verzamelen ideeën, we leren wat je beter wel of niet kunt doen met bloggen en we kijken hoe jouw blog beter gevonden wordt. Je krijgt dus een complete trainingssessie bloggen helemaal gericht op jouw bedrijf en met direct resultaat.

 

Waar ga je over schrijven?

Sommige bloggers stromen over van de ideeën, maar de meeste zakelijke schrijvers vinden de te kiezen onderwerpen erg moeilijk. Ik laat je zien dat er genoeg is om over te schrijven. Van te voren lees ik me in in jouw bedrijf en je krijgt van mij genoeg inspiratie om vooruit te kunnen. We werken aan een stukje creativiteit en tegelijk zakelijkheid zodat jouw teksten opvallen tussen de massa content op het internet.

 

Schrijven en netwerken

We werken samen een dagdeel aan jouw blogs in het sfeervolle Pand Raak, een inspirerende werkomgeving in Schagen met glasvezel internet, op loopafstand van het station en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. En tijdens de lunch is er ook nog voldoende tijd om met de rake huurders en flexwerkers van Pand Raak te netwerken.

 

Aanbieding

In de maanden april, mei en juni schrijf je samen met mij voor maar €135,- euro*.

Voor 2 personen of meer is dit €79,- p.p*.

 

*De prijzen zijn allemaal inclusief koffie en thee, het ebook Blogs en Webteksten Schrijven en een lunch aan de netwerktafel van Pand Raak en ex BTW.

Wil je graag samen bloggen en een datum prikken of heb je vragen? Stuur dan een mail naar susanna@leessst.com

 

Je kunt natuurlijk ook naar één van de trainingen komen op vrijdagochtend 12 mei a.s. bij de Ommezwaai in Castricum of op donderdagavond 18 mei a.s. in Pand Raak in Schagen.
Een training incompany behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag naar de voorwaarden.
training-foto

Samen schrijven in Pand Raak Schagen

Advertenties

2 gedachtes over “Bloggen wij samen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s