Ik heb tijd

Zeventien jaar was ik manager in de detailhandel en daarnaast schreef ik. In juli 2013 richtte ik mijn eigen uitgeverij op: Leessst. In januari 2016 begon ik met schrijfworkshops en –trainingen geven en afgelopen februari rondde ik de opleiding Redactie af.

Nu zet ik de volgende stap: sinds afgelopen zaterdag (1 april) ben ik fulltime schrijfster, uitgever, redacteur en schrijfcoach. Mijn schrijfwerk doe ik er niet meer naast, of, beter gezegd, ik doe mijn werk in de winkel er niet meer naast. Nee, ik heb tijd.

Ik heb tijd!

 

Bloggen

Ik heb tijd om te bloggen. Want als blogger schrijf je blogs en dat deed ik veel te weinig. Gebrek aan tijd is geen excuus meer. Wat leer ik jullie ook alweer? Ik pak mijn schrift er bij en ga tien minuten alleen maar schrijven, met de hand. De onderwerpen komen vanzelf, want die zitten wel in mijn hoofd. Nu heb ik tijd om ze op papier te zetten.

Het is fijn om niet alleen anderen te vertellen hoe ze het beste kunnen bloggen, maar dat ook zelf weer in de praktijk te brengen. Tijdens mijn trainingen hoop ik elke keer niet door de mand te vallen met mijn geringe aantal blogs de laatste tijd. Ach, bij deze dus toch.

 

Nieuwe schrijf- en redactieklussen

Ik heb tijd om nieuwe klussen aan te pakken. Want niets is leuker dan te lezen en te schrijven en dat dan werk te noemen. Ik kan bijvoorbeeld jouw (web)teksten redigeren, promotieberichten schrijven, een blog opzetten voor jouw bedrijf, manuscripten beoordelen, nieuwsbrieven aantrekkelijker maken of de mensen binnen jouw bedrijf trainen op het gebied van schrijven. Laat maar weten waar jij geen tijd voor hebt, ik heb het (nog) wel. Dat voelt fijn.

 

Kwaliteit

Ook heb ik tijd voor Zoë; samen zingen, samen naar musicalles en kinderkoor, samen honderd creatieve ideeën krijgen en geen tijd hebben om ze allemaal uit te voeren, samen skeeleren en natuurlijk samen lezen en schrijven. Kwalitijd.

Oh ja, en dan heb ik ook nog tijd voor heel veel praktische zaken zoals mijn administratie en het huishouden, maar ik vermoed dat ik hier net zo min tijd voor maak als dat ik al deed.

Fijne tijd!

penenpapier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s