Jouw teksten en een McKroket?

Wat heeft een McKroket met jouw teksten te maken?

Nou eigenlijk niets…

Oké, ik leg het uit:

Na een geslaagde training Blogs en Webteksten Schrijven afgelopen vrijdagochtend in Castricum, besloot ik mezelf te trakteren op een McKroket. Het was rond één uur en ik had trek, lekkere trek, vooral trek in hartig en omdat ik dacht dat ik langs de McDonalds zou rijden, besloot ik al mijn gezonde principes even opzij te schuiven en door de McDrive te rijden. Nu reed ik op de terugweg plotseling anders als de heenweg, dus ik kwam helemaal niet langs de grote M, maar ik reed er blij een stukje voor om.

Omdat ik ’s middags nog heel wat emails moest versturen, klussen moest voorbereiden en ik ook ’s avonds moest werken, werd het een snelle hap. En daar begon het: rijdende voort eten, de mosterd die gelijk tussen het broodje door piepte en op mijn handen kwam, dus mosterd op het stuur (want die draait gewoon door als je de bocht omgaat en je houdt hem met twee handen vast), stukjes kroket op mijn jas, op mijn broek, op de stoel. En niet stoppen… Want we gaan toch niet de tijd nemen om rustig te eten?

Met het bijgeleverde servetje probeerde ik rijdende voort te deppen en schoon te maken. De smerige vlekken werden erger, maar de McKroket was op. Goed, ik had er niet echt van genoten en had gelijk daarna vooral heel veel dorst en er heel veel werk van, maar ik had gegeten.

Dit had anders gekund.

Met een flinke dosis zelfspot kon ik de humor van mijn gulzigheid wel inzien en ik besloot er dan maar over te schrijven. Had het allemaal nog enigszins nut.

En als je de McKroket nu vervangt door schrijven…

Neem jij ook zo weinig tijd voor jouw teksten? Wordt het een zooitje als je er eenmaal aan begint? Lukt het net niet helemaal en ga je daarna prutsen en wordt de letterbrij nog groter? Ben je blij als het af is, maar heeft het eigenlijk geen zin om die nieuwsbrief, promotietekst of websitetekst te versturen of plaatsen?

Laat mij je dan helpen…

Ik neem graag de tijd om samen met jou je ideeën op papier te krijgen door een training te geven binnen jouw organisatie, of kom eens langs op één van de trainingen die ik in het land geef. Dan zorg ik er ook nog voor dat je teksten foutloos zijn, dat je gevonden wordt door jouw doelgroep en dat men alles onthoudt.

Graag gedaan.

Training

Incompany

Redactie

Unknown

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s