Trainingen Blogs en Webteksten Schrijven – maart en april 2017

Voor wie?

Voor elke onderneming geldt: wees onderscheidend. En juist met teksten kan jij het verschil maken. Zelfs bij het gebruik van beeld is tekst een extra, welkome aanvulling. In de training Blogs en Webteksten Schrijven laat ik jou zien hoe je onderscheidend kunt zijn en hoe je aandacht krijgt voor jouw product of dienst.

De training Blogs en Webteksten Schrijven is voor iedereen die schrijft voor een bedrijfswebsite en voor diegene die aandacht voor die bedrijfswebsite wil. Want je wilt jouw product verkopen, je dienst aanbieden, je wilt je website laten zien.

Wat houdt het in?

Het lijkt inderdaad heel simpel: schrijven. Maar hoe begin je? Hoe word je gevonden? En hoe onthoudt men je? Tijdens de training krijg je handvatten hoe je jouw ideeën op papier kunt zetten. Wat zijn de valkuilen van blogs en webteksten schrijven en hoe blijven jouw teksten hangen? Blogs genereren extra aandacht aan jouw website, dus aan aan jouw product of dienst. Je wilt niet blijven steken bij een idee.

Met een enthousiaste groep ga je aan de slag, je krijgt persoonlijke feedback en leert ook van elkaar. Bovendien krijg je gratis het ebook Blogs en Webteksten Schrijven.

Wanneer zijn ze?

De trainingen van 2017 zijn tot nu toe:

Vrijdagochtend 17 maart a.s bij De Ommezwaai in Castricum van 9.30 uur tot 12 uur.

Donderdagavond 30 maart a.s van 19.30 uur tot 22 uur in Pand Raak in Schagen.

Donderdagavond 20 april a.s van 19.30 uur tot 22 uur bij Centrum Djoj in Rotterdam.

De kosten voor deze avond zijn €59,—(ex. BTW) inclusief, koffie, thee, en een uitgebreide hand-out over Blogs en Webteksten schrijven. Je krijgt na de training ook het ebook Blogs en Webteksten cadeau.

training-foto

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s