Een training Blogs en Webteksten Schrijven incompany

Leessst zorgt ervoor dat de teksten van jouw bedrijf opvallen en onthouden worden. Je boekt direct resultaat en ondersteunt de richting die jij met jouw onderneming wilt opgaan.

Een training incompany?

Schrijft jouw team de blogs en webteksten op de bedrijfswebsite zelf, maar is het lastig om de juiste toon te vinden? Of wil je gevonden worden met de juiste zoektermen zonder dat de teksten te statisch worden? Misschien weet jouw team fantastische content te plaatsen op de site, maar worden ze te weinig gelezen.

Met de training Blogs en Webteksten Schrijven die ik bij jou op locatie geef, kan ik uitkomst bieden.

Maak jij het verschil?

Voor elke onderneming geldt: wees onderscheidend. En juist met teksten kan jij het verschil maken. Zelfs bij het gebruik van beeld is tekst een extra, welkome aanvulling. In de training Blogs en Webteksten Schrijven laat ik jouw team zien hoe je onderscheidend kunt zijn en hoe je aandacht krijgt voor jullie product of dienst.

Wat houdt de training in?

Tijdens de training krijgt iedereen handvatten hoe je ideeën op papier kunt zetten. Wat zijn de valkuilen van blogs en webteksten schrijven en hoe blijven de teksten hangen? Blogs genereren extra aandacht aan de website, dus ook aan jouw product of dienst. Je wilt niet blijven steken bij een idee.

Met de groep gaan jullie aan de slag, jullie krijgen persoonlijke feedback op jullie eigen teksten, leren van elkaar en krijgen de tips die nodig zijn om de perfecte webtekst of blog te schrijven. Bovendien krijgt iedereen het ebook Blogs en Webteksten Schrijven cadeau en een uitgebreide hand-out.

Wat kost dat nu eigenlijk?

De training is per dagdeel (ochtend, middag of avond). De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de groep maar altijd inclusief een voorbereidend gesprek, een op maat gemaakte training en een uitgebreide quickscan van jouw bedrijf.

Twee tot vier personen: €290,-

Vijf tot acht personen: €410,-

Negen tot vijftien personen: €590,-

(De prijzen zijn ex BTW en reiskosten van €0,28 per kilometer.)

Wil je de mogelijkheden voor jouw bedrijf weten? Mail dan naar info@leessst.com

penenpapier

Advertenties

3 gedachtes over “Een training Blogs en Webteksten Schrijven incompany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s