Wat vinden de deelnemers van de Training Blogs en Webteksten?

Dat ik het ontzettend leuk vind om de Training Blogs en Webteksten Schrijven te geven is jullie waarschijnlijk allang duidelijk, maar wat vonden de deelnemers van 17 november j.l er eigenlijk van?

Feedback Training Blogs en Webteksten Schrijven:

Vorig jaar heb ik veel tijd besteed aan de inrichting van onze site. Een nieuwe site maken is leuk, om elke keer een pakkend verhaal te bedenken over technische zaken valt echter niet mee. Met alleen mooie foto’s en een goede lay-out blijft de bezoeker natuurlijk niet lang geïnteresseerd, voor ons dus reden genoeg om een training webteksten te volgen.
Tijdens de training welke ik samen met een collega gevolgd heb kregen we voldoende tips en tricks om tekst leesbaar en pakkend te houden. Concrete verandering na de training is dat ik nu vooraf een aantal punten over mijn onderwerp opschrijf, aan de hand van deze onderwerpen schrijf ik mijn tekst. De tekst zelf probeer ik goed leesbaar te houden zoals tijdens de training geleerd. De training heeft er voor gezorgd dat ik meer inspiratie over het onderwerp heb en het verhaal beter leesbaar is. Het was een inspirerende avond met cursisten welke vaak dezelfde problemen ervaren. Een aanrader dus!

En:

Ik vond het een leerzame en gezellige avond. Door in duo’s (verschillende bedrijven) te werken word je gedwongen om kritische vragen te stellen en ook zelf kritisch te kijken naar hetgeen je eigenlijk wil vertellen op je website. Wat ikzelf nog regelmatig toepas is het onderwerp op papier te zetten en daar eerst 5 minuten over te schrijven. Gewoon wat in je opkomt over dat onderwerp. Dat helpt mee om te komen tot een tekst voor op de website.

Meer reacties volgen nog…, maar ik ben hartstikke trots.

Meer informatie over de Training Blogs en Webteksten Schrijven vind je hier: Training Blogs en Webteksten Schrijven – Voor wie?, Waarom? en Wanneer?

pandraak2

Training Blogs en Webteksten Schrijven

Advertenties

Een gedachte over “Wat vinden de deelnemers van de Training Blogs en Webteksten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s