Training Blogs en Webteksten Schrijven – Voor wie?, Waarom? en Wanneer?

training-foto

Wie volgen de Training Blogs en Webteksten Schrijven?

De training Blogs en Webteksten Schrijven is voor iedereen die schrijft voor een bedrijfswebsite en voor diegene die aandacht voor die bedrijfswebsite wil. Want je wilt jouw product verkopen, je dienst aanbieden, je wilt je website laten zien, want je kunt wat of je wilt aandacht vragen voor die ene belangrijke zaak.

Als fotograaf bijvoorbeeld wil je alle schoonheid delen, je wilt dat je foto’s gezien worden en je wilt opdrachten. Als het fotograferen meer wordt dan een hobby, wil je verkopen, want je wilt van je passie, fotografie, je beroep maken. Dat kan, maar hoe ben je onderscheidend? Hoe word je gezien? Waarom huurt een opdrachtgever juist jou in?

Voor elke onderneming geldt: wees onderscheidend. En juist met teksten kan jij het verschil maken. Zelfs bij het gebruik van beeld is tekst een extra, welkome aanvulling. In de training Blogs en Webteksten Schrijven laat ik jou zien hoe je onderscheidend kunt zijn en hoe je aandacht krijgt voor jouw product of dienst.

Waarom volg je de Training Blogs en Webteksten Schrijven?

Je schrijft toch gewoon wat je aan het doen bent? Het lijkt inderdaad heel simpel: schrijven. Maar hoe begin je? Hoe word je gevonden? En hoe onthoudt men je? Tijdens de training krijg je handvatten hoe je jouw ideeën op papier kunt zetten. Wat zijn de valkuilen van blogs en webteksten schrijven en hoe blijven jouw teksten hangen? Blogs genereren extra aandacht aan jouw website, dus aan aan jouw product of dienst. Je wilt niet blijven steken bij een idee.

Als je bijvoorbeeld wilt schrijven waarom schilderen zo’n mooi vak is en waarom men juist jou moet inhuren omdat je schildert met passie, dan moet je dat de mensen wel vertellen. Vertel in blogs hoe je opdrachten hebt aangepakt en hoe tevreden je klanten waren. Leg uit dat jij de juiste materialen gebruikt, nauwkeurig bent en ook nog snel. Een geschilderde muur vertelt het niet. Jij wel in jouw blog.

Wanneer zijn de trainingen Blogs en Webteksten Schrijven?

Tijdens de training gaan we van elkaar leren. We gaan aan het werk, want je motor – je creativiteit, je inspiratie en je motivatie – moet gaan draaien. Met verschillende oefeningen, tips, gerichte feedback op jouw bedrijf en een uitgebreide hand-out gaan jouw teksten van het beeldscherm afspatten, dat is zeker.

De training van 17 februari 2017 in Hotel Akersloot is op een vrijdagochtend, zodat je jouw ideeën nog diezelfde middag op papier kunt zetten. Je zult ervaren dat je verrassend andere kanten gaat zien van jouw schrijfonderwerp en dat je teksten van grote waarde blijken te zijn voor jouw bedrijf of het bedrijf waar je voor werkt.

Donderdagavond 30 maart 2017 is er een training in Pand Raak in Schagen.

Geef je snel op via info@leessst.com en zorg voor die meerwaarde op jouw bedrijfswebsite.

Feedback van deelnemers aan de voorgaande training vind je hier: Wat vinden de deelnemers van de Training Blogs en Webteksten?

Advertenties

Een gedachte over “Training Blogs en Webteksten Schrijven – Voor wie?, Waarom? en Wanneer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s