Schrijfworkshops Leessst Najaar 2016

workshopfoto2

 

Informatie Workshops Uitgeverij Leessst Najaar 2016

 

Een Creatieve Schrijfworkshop voor iedereen inclusief lunch.

Zaterdag 22 oktober 2016 organiseert Uitgeverij Leessst samen met P10 Lekker Eten in Schagen een Creatieve Schrijfworkshop.

Of het nu blogs zijn, promotieteksten, webteksten, een boek, gedichten, korte verhalen of brieven, schrijfster Susanna Florie inspireert je met creatieve oefeningen om het beste uit jezelf te halen en P10 verzorgt een heerlijke lunch.

De workshop is van 10 tot 14 uur bij P10 aan de Landbouwstraat 30 in Schagen en de kosten zijn €37,50 pp inclusief lunch, koffie, thee, wat lekkers en schrijfwaren en een persoonlijke feedback op jouw tekst.

 

Workshop blogs en webteksten schrijven voor ondernemers en ZZP-ers.

Donderdagavond 17 november 2016 geeft schrijfster Susanna Florie in Pand Raak aan de Laan 21 in Schagen een workshop voor ondernemers en ZZP-ers die zal gaan over het schrijven van blogs en webteksten. Deze avond is speciaal voor ondernemers en ZZP-ers die gevonden willen worden door potentiële klanten en niet meer vergeten willen worden. Dus wil je de teksten op jouw website van het beeldscherm af laten spatten en duidelijk en helder communiceren met jouw doelgroep? Kom dan 17 november naar Pand Raak.

De workshop is van 19.30 tot 22 uur en de kosten zijn €55,- pp inclusief koffie, thee, wat lekkers en een uitgebreide hand-out.

 

Workshop Creatief Schrijven – Inspiratie op een presenteerblaadje.

Donderdagavond 8 december 2016 organiseert Uitgeverij Leessst samen met P10 Lekker Eten een Creatieve Schrijfworkshop. Je krijgt de inspiratie letterlijk op een presenteerblaadje.

Deze avond is bedoeld voor iedereen die wil schrijven, maar niet weet hoe en waar te beginnen. Met creatieve schrijfoefeningen helpt schrijfster Susanna Florie je om het beste uit jezelf te halen.

De workshop is van 19.30 uur tot 22 uur bij P10 aan de Landbouwstraat 30 in Schagen. De kosten zijn €17,50 pp inclusief koffie, thee, wat lekkers en schrijfwaren.

 

Je kunt je voor alle workshops opgeven via info@leessst.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s